Behandelingen

Op onze professionele carclean afdeling behandelen wij alle auto’s voor zowel het in-, als exterieur. De allernieuwste poetstechnieken worden ingezet waarbij wij garanderen dat elke vorm van cleaning door ons wordt uitgevoerd. Dagelijks wordt uw auto blootgesteld aan UV licht, straatvuil, vogelpoep, industriële vervuiling en in de wintermaanden aan pekel. Wij passen speciale behandelmethodes toe om de lak, de ramen, de velgen en de materialen van het interieur langdurig te beschermen.

Kom eens langs en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen!

Wasstraat

Onze volautomatische carwash is maar liefst 45 meter lang. Hier beleefd u het echte wasverschil. Met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen reinigen wij uw auto handmatig. Deze middelen worden door onze vakkundige medewerkers aangebracht. De kettingwasstraat zorgt voor de rest. U hoeft niets te doen. Terwijl u blijft zitten rolt uw auto soepel, schoon en droog onze wasstraat uit. Met een ruime keuze aan wasprogramma’s variërend van ‘Basic' tot ‘Supreme' wordt uw auto met een bandenspoor van 35 cm en een maximale hoogte van 2,35 meter zorgeloos gewassen. Na deze wasbeurt ontvangt u gratis toegang tot onze stofzuiger units waar u de auto kunt zuigen.

Geurbehandeling

Verwijder nare geurtjes in uw auto

Met onze OZON behandeling wordt de geur volledig geneutraliseerd. Rook-, honden- en nare geurtjes verdwijnen definitief als u uw interieur met onze speciale geurbehandelingstechniek laat behandelen. Wij raden bij een geurbehandeling altijd aan om ook een vip behandeling te nemen. Zo kunnen schimmel, hondenharen of ander vieze plekken goed te kunnen reinigen. Op deze manier wordt de kans kleiner dat de geur sneller terug komt.

Stoelen reiniging

Een mooi en schoon interieur

Heeft uw een vlek op uw stoel zitten en krijgt u het zelf niet eruit? Met onze professionele reinigingsmiddelen kunnen we de vlek uit uw stoel halen. Dit doen we doormiddel met een borstel, waterstofzuiger en met speciale chemicaliën.

Koplampen polijsten

Veilig zicht

Komt uw auto niet meer door de APK wegens te weinig lichtopbrengst? Zijn uw koplampen aan de buitenkant dof? Met onze moderne polijsttechnieken laten wij uw koplamp weer schijnen als vanouds. Veilig rijden begint met veilig licht met goed zicht. Met onze koplamp polijstmethode garanderen wij een optimale licht opbrengst.

Leerbehandeling

Meer leder

Leder is een natuurproduct en vergt onderhoud. Slecht onderhouden leer droogt uit wat de kans op scheuren vergroot. Leder is van nature niet vuil afstotend. Het is goed het leer af en toe vakkundig te laten reinigen en voeden met onze speciale leercrème. Hierdoor behoudt het leer zijn glans, blijft het soepel en wordt een langere levensduur verkregen.

Polijsten

Voor het exterieur bieden wij verschillende soorten behandelingen. Is uw auto volgens u dof of lijken er veel lichte krassen in te zitten dan raden wij een excentrische behandeling aan. Zitten er diepere krassen in, of ingebrande vliegen of vogelpoep dan raden wij aan om uw auto met meerdere stappen te laten polijsten, doormiddel van een roterende polijst machine. Mocht u met uw nagel achter de kras blijven hangen dan kunt u het beste even contact met ons opnemen of langs komen met uw auto.