Reiniging

Op onze professionele carclean afdeling behandelen wij alle auto’s voor zowel het in-, als exterieur. De allernieuwste poetstechnieken worden ingezet waarbij wij garanderen dat elke vorm van cleaning door ons wordt uitgevoerd. Dagelijks wordt uw auto blootgesteld aan UV licht, straatvuil, vogelpoep, industriële vervuiling en in de wintermaanden aan pekel. Wij passen speciale behandelmethodes toe om de lak, de ramen, de velgen en de materialen van het interieur langdurig te beschermen.

Kom eens langs en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen!

Full Clean

Uw auto in top conditie!

Met onze Full Clean Service krijgt u uw auto weer terug in showroomstaat. De auto wordt volledig van binnen en buiten in topconditie gebracht.

Geurbehandeling

Verwijder nare geurtjes in uw auto

Met onze OZON behandeling wordt de geur volledig geneutraliseerd. Rook-, honden- en nare geurtjes verdwijnen definitief als u uw interieur met onze speciale geurbehandelingstechniek laat behandelen.

Hondenhaar verwijderen

Met de hond op stap?

Uw trouwe viervoeter mag met u mee. Maar hoog-, en laagpolig tapijt van uw limousine neemt genadeloos de haartjes van uw hond op. Laat het achtergebleven hondenhaar vakkundig door ons verwijderen zodat ook uw hond prettig met u een reisje maakt.

Interieurreiniging

Een mooi en schoon interieur

Het dagelijks woon-werkverkeer zet een schoon interieur wellicht onder druk. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw interieur optimaal in conditie te houden.Van reiniging tot bescherming en van diepstomen tot het behandelen van stofferingen, lederen-, en kunststofdelen.

Koplampen polijsten

Veilig zicht

Komt uw auto niet meer door de APK wegens te weinig lichtopbrengst? Zijn uw koplampen aan de buitenkant dof? Met onze moderne polijsttechnieken laten wij uw koplamp weer schijnen als vanouds. Veilg rijden begint met veilig licht met goed zicht. Met onze koplamp polijstmethode garanderern wij een optimale licht opbrengst.

Leerbehandeling

Meer leder

Leder is een natuurproduct en vergt onderhoud. Slecht onderhouden leer droogt uit wat de kans op scheuren vergroot. Leder is van nature niet vuil afstotend. Het is goed het leer af en toe vakkundig te laten reinigen en voeden met onze speciale leercrème. Hierdoor behoudt het leer zijn glans, blijft het soepel en wordt een langere levensduur verkregen.

Wash & Shine

Custum clear

Nadat wij uw auto handmatig hebben gewassen brengen wij een professionele waslaag aan. Fabrikanten die cabrio's met een softbox leveren adviseren altijd uw kostbare auto handmatig te wassen. Maar natuurlijk ook voor de niet cabrio rijders bieden wij deze extra custum clear service.