Vipbehandeling

Beleef een VIP behandeling,een unieke combinatie van professionele carcleaning en een volledig automatische wasstraat. Met het VIP verwenpakket ontvangt uw auto het meest uitgebreide wasprogramma en een uiterst effectieve interieur behandeling. Bent u het wachten in onze relaxruimte beu? Kom dan zien hoe onze medewerkers uw auto met een echte VIP behandeling aan het verwennen zijn.

Vip Basis

Heeft u niet veel tijd om te wachten ? Met de vip Basis zorgen wij ervoor dat de ramen, kunstof en het kleine beetje zand binnen 20 minuten schoon is. Dit alles vanaf €32,50!

Vip Top

Als uw dagelijks lange afstanden maakt voor werk heeft uw natuurlijk last van gebruikersvuil. Het ruikt niet fris, klein beetje zand, hier en daar een koffie beker en wat lege zakjes. Daarnaast heeft ook nog last van uw ramen die s’ morgens erg beslagen zijn en dit niet snel genoeg weg gaat. Dit betekent dat u toe bent aan een vip top behandeling. Binnen 45 min zorgen wij ervoor dat u

s’ morgens en snelle en frisse start kunt maken in uw auto.

Vip Supreme

Bij een Vip Supreme behandeling maken wij de auto binnen twee en een halfuur showroom klaar.

Dit houdt in dat we eerst de buitenkant van de auto zand en stof vrij maken. Dit doen we door een excellent wasprogramma. Vervolgens zal de auto in onze werkplaats neergezet worden om hier de binnenkant te laten reinigen. Dit gebeurt met professionele schoonmaak middelen en gereedschap.

Als elk korreltje zand en elk haartje verwijdert is word als laatste de buitenkant nog excentrische gepolijst. Nu is de auto klaar om te shine of om verkocht te worden!

Vip Excellent

Wil jij weer kunnen genieten van een frisse schone auto? Met een vip excellent zorgen wij, ervaren poetsers ervoor dat uw auto weer glimt en lekker fris wordt van binnen. Met een excellent wasprogramma maakt onze wasstraat uw auto weer glimmend. Na de excellent wasprogramma zullen onze poetsers er voor zorgen dat uw auto weer netjes wordt en fris van binnen.

Binnen anderhalf uur rijd u weer in een schone auto.